Akció - fogkő-eltávolítás, barázdazárás, fogfehérítés!

Megújulás a lehengerlő mosolyért!

Bizonyított tény, hogy a mosoly az egyik legfontosabb tényező külső megjelenésünknél, a fehér fogaktól pedig fiatalabbnak és egészségesebbnek tűnünk. Ráadásul, ha tudjuk, hogy fogaink szépek, gyakrabban merünk nevetni és kacagni – vagyis felszabadultabbak vagyunk.

50%-os fogkő-eltávolítás akció OkDental Dunakeszi rendelőnkben

A fogkő nemcsak esztétikailag lehet zavaró, de melegágya a fogbetegségek kialakulásának, ezért rendszeres félévenkénti eltávolítása mindenképpen indokolt. A fogkő-eltávolítás esetén több árnyalatot is fehéredhetnek a fogak.

Fogkő-eltávolítás most 7000 Ft-os akciós áron!

fogkő eltávolítás dunakeszi

Rendelői fogfehérítés akció OkDental Dunakeszi rendelőnkben

Fogaink az idő, a korunk előrehaladtával, illetve étkezéseink, és egyéb káros szokásaink okán közvetlenül, jobban, vagy kevésbé, de elszíneződnek.Az elszíneződésének rengeteg közvetlen oka lehet. okozhatják gyógyszerek, de például a kávé, tea, a színes szénsavas üdítő italok, és a gyümölcslé fogyasztása, de talán az egyik leggyakoribb kiváltó ok a dohányzás.A közvetlen elszíneződés megelőzhető, de ha megtörtént, akkor is van lehetőség ennek eltüntetésére!

Rendelői fogfehérítés most 24.900 Ft-os akciós áron!

Rendelői fogfehérítés dunakeszi

Barázdazárás akció OkDental Dunakeszi rendelőnkben

A maradó és a tejfogak szuvasodása megelőzhető barázdazárással, ami az ép, illetve kismértékben szuvas barázdák lezárását jelenti. A frissen előtört fogak felszínét letisztítva - fúrás nélkül - különleges nagy behatoló képességű tömőanyagot visz fel az orvos a fog felszínére, amely befolyik a barázdák mélyére, így elzárja a szuvasodást keltő lepedék bejutásának útját. Az anyag 3-4 évig garantálja az alatta fekvő fogállomány épségét, ennek elteltével a barázdazárást meg kell újítani.Természetesen nemcsak gyermekeknél, hanem felnőtteknél is elvégezhető ez a hatásos beavatkozás, mivel a barázdák szuvasodása a felnőttkorban is folytatódik.

Barázdazárás akció 6000 Ft helyett 4500 Ft-os akciós áron!

barázdazárás dunakeszi