Fogékszer

Fogainkat nem csak a megfelelő ápolással és rendszeres fogászati ellenőrzésekkel tehetjük szebbé, ragyogóvá. A különböző esztétikai beavatkozások (fogszabályozás, fogfehérítés stb.) mellett válogathatunk például fogékszerek közül is, amelyek különleges, egyedi megjelenést kölcsönöznek Önnek és mosolyának.

A fogorvostól tartók is bátran kipróbálhatják a fogékszert, hiszen a felhelyezése nagyon rövid időt vesz igénybe és teljesen fájdalommentes. A kiválasztott fogékszert könnyedén, fogászati ragasztó segítségével rögzítik a megtisztított fogra. A minőségi anyagból készült ékszer semmilyen káros hatással nincs a fogakra vagy az ínyre. A megfelelően rögzített fogékszerek akár több évig is fenn maradhatnak, de bármikor fájdalom és károsodás nélkül eltávolíthatóak.

Az elegáns fogékszer egy pénztárcabarát és gyors megoldás arra, hogy mosolya még ragyogóbb legyen. A fogorvos által rögzített fogékszer ellenálló és strapabíró, így hosszú távon is megőrzi kiváló megjelenését és mosolya szépségét. A fogékszerek egyik nagy előnye, hogy nem károsítják a fogakat és nem váltanak ki allergiás reakciót, így bárki számára bátran alkalmazható. A fogékszer felhelyezésnél és eltávolításnál sem sérül a fogzománc, így könnyedén lehet ragyogó a mosoly.

A széles szín- és mintaválasztékban elérhető fogékszereknek köszönhetően mosolya igazán egyedi és különleges lesz. A rendszeres otthoni ápolásnak és fogászati konzultációnak köszönhetően fogai hosszú távon is gyönyörűek maradnak.