Fogfehérítő sín

A különböző fogászati kezeléseknek köszönhetően ma már nem csak fogaink egészségét, hanem kinézetét is könnyedén lehet javítani. A hagyományos egészségügyi fogászati kezelések mellett egyre népszerűbbek az esztétikai fogászati beavatkozások is. Ezek közül is kiemelkedik a fogfehéríéts, amelyett otthon, illetve a rendelőben is el lehet végezni. Az otthoni fogfehérítés legnépszerűbb változata a fogfehérítő sín.

A fogfehérítő sín segítségével a fogak könnyedén és kellemetlenségek nélkül fehéredhetnek. A fogfehérítő sín lényegében egy rugalmas, elasztikus forma, amely tökéletesen illeszkedik a fogakra. Erre a sínre kell felvinni azt a speciális fogfehérítő gélt, zselét, amely aztán, rendszeres használat mellett, kifejti jótékony hatását és a fogakat világosabb árnyalatúvá teszi.

Az otthoni fogfehérítés egy biztonságos és megbízható eljárás. A fogfehérítő sín lehetővé teszi, hogy fogai rövid időn belül, látványosan világosabbak legyenek. A minőségi fehérítő anyag, amelyet a fogfehérítő sínbe kell kenni, megegyezik azzal az anyaggal, amelyet a rendelői fehérítésnél is használnak, csak kisebb koncentrációjú, így több alkalommal is használható a fogfehérítő sín.

Annak érdekében, hogy a fogfehérítő sín valóban hatékony megoldást nyújtson fontos az alapos otthoni fogápolás, illetve a rendszeres fogászati konzultáció. Ez teszi lehetővé, hogy fogai időtállóan fehérek maradjanak és mosolya ismét ragyogó legyen.