Foggyökér beültetés

Fog eltávolítást követően több megoldás közül is lehet választani annak érdekében, hogy a fogak ismét szépek és egészségesek legyenek. Ilyen megoldás a foggyökér beültetés, aminek  segítségével minőségi fogpótlások  készíthetőek el és az eredmény garantáltan időtálló és esztétikus megoldást biztosít.

Habár sokan nem is gondolnák, de a hiányos fogsor rengeteg szövődményt és problémát is okozhat. Gátolhatja a rágófunkciót és a hangképzést, valamint a szomszédos fogak is megdőlhetnek és elveszíthetik stabilitásukat. A foggyökér beültetés segítségével pótolhatjuk az elvesztett fogakat anélkül, hogy a szomszédos fogakat ehhez csiszolni vagy fúrni kellene.

Dunakeszi klinikánkon modern fogászati eszközökkel és a fogorvosok kiváló szaktudásával várjuk pácienseinket. A foggyökér beültetés ellátásunkat egy fogászati konzultációval és alapos, átfogó felméréssel kezdjük, hiszen ennek köszönhetően lehet pontosan megállapítani, hogy milyen fogpótlás szükséges az adott helyzetben.

Egyetlen fog vagy akár egy teljes fogsor tökéletes és esztétikus pótlását is lehetővé teszi a foggyökér beültetés, így senkinek sem kell lemondania a tökéletes és egészséges fogakról. A kezelések során alkalmazott pótlások a legtöbb esetben titánból készülnek, mely nem csak tartós és strapabíró, hanem az egészségre ártalmatlan megoldást jelent. A foggyökér beültetés kezelés lehetővé teszi, hogy a fogak ismét gyönyörűek és egészségesek legyenek.