Fogpótlások

Sajnálatosan olykor előfordulhat, hogy a fogak megbetegnek és már nem lehet őket kezelni. Ebben az esetben már csak eltávolítani lehet őket, annak érdekében, hogy ne okozzanak további szövődményeket. Azonban ilyenkor sem kell kétségbe esni, ugyanis a minőségi fogpótlások hatékony, időtálló és esztétikus megoldást biztosítanak. A fogpótlások széles választékának köszönhetően garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat.

Válogathatunk többek között kivehető, valamint rögzített fogpótlások közül is,amelyek ideálisak néhány fog, valamint akár teljes fogsorok pótlására is. Ahatalmas választék biztosítja, hogy a fogpótlások széles árkategória skálánmozognak, ennek köszönhetően senkinek sem kell lemondania a minőségi, időtállóés valóban hatékony megoldásokról.

Sokan bele sem gondolnak, hogy a hiányos fogsor rengeteg problémát okozhat. A hiányzó fogak többe között gátolhatják a hangkézpést, a rágó funkciót, valamint a környező fogak is megdőlhetnek. Ezek a kellemetlenségek könnyedén elkerülhetőek a kiváló fogpótlások segítségével. A fogpótlások kialakítása előtt a fogorvos alaposan felméri a fogak, valamint az íny állapotát, majd kezeli a problémákat (lyukas fog, fogkő stb.), ezzel előkészítve a pótlás beillesztést.

A kiváló alapanyagoknak köszönhetően a fogpótlások pontosan és precízenilleszkednek a fogakhoz, az ínyhez és tartós, ellenálló megoldástbiztosítanak. Esztétikus megjelenésük lehetővé teszik, hogy szinte teljesenészrevétlenek lesznek. A fogpótlások tehát garantáltan hibátlan megoldást nyújtanak és biztosítják, hogy a fogak ismét egészségesek és szépek legyenek.