Fogtömés Dunakeszi

Dunakeszi klinikánkon nagy szakmai tapasztalattal várjuk pácienseinket, így garantált, hogy a különböző beavatkozások és kezelések szinte teljesen fájdalommentesek lesznek. A fogak egyik leggyakoribb megbetegedése a fogszuvasodás. A legjobb ezt megelőzni, azonban ha már szuvas a fog, a megoldás a fogtömés.

A fogtömés Dunakeszi klinikánkon gyorsan és hatékonyan zajlik, a legjobb technikai felszereléssel, így senkinek sem kell félnie a kezeléstől. A fogtömés konzerváló fogászati beavatkozás, mely során a szuvasodástól vagy külső behatástól sérült fog szerkezetét speciális tömőanyagból helyreállítják, biztosítva a fog funkcióját és esztétikáját is.

A fogtömés elején a szuvas fogszövet eltávolításra kerül egy fúró segítségével, majd a kifúrt, üreget tisztítani és fertőtleníteni kell. A legtöbb fogtömés alá kerül alábélelés, mely lezárja a dentint és egy alapot biztosít a tömésnek. A tömőanyagot rétegenként helyezik az üregbe. Ez az anyag a behelyezéskor még puha, később világítás hatására keményedik meg. A megszilárdult tömést a kezelés végén egy finom gyémánt polírozóval simítják le.