Implantológia

Fog eltávolítást követően több megoldás közül is lehet választani annak érdekében, hogy a fogak ismét szépek és egészségesek legyenek. Az implantológia segítségével minőségi fogpótlások  készíthetőek, amelyek garantáltan időtálló és esztétikus megoldást biztosítanak. Az implantológia szolgáltatások széles választékát biztosítja, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő pótlásokat.

Sokan nem is gondolnák, de a hiányos fogsor rengeteg szövődményt és problémát is okozhat. Többek között gátolhatja a hangképzést és a rágófunkciót, valamint a szomszédos fogak is megdőlhetnek, elveszíthetik stabilitásukat. Ezen problémák kiküszöbölése, elkerülése végett érdemes igénybe venni az implantológiai kezeléseket. Az implantológia a legtöbb fogászati problémára hatékony és praktikus megoldást képes biztosítani.

A prémium minőséget képviselő implantológiai kezelések a modern fogászati eszközöknek és a fogorvosok kiváló szaktudásának köszönhetően hibátlan pótlások kialakítását teszik lehetővé. Bármely implantológiai kezelés egy fogászati konzultációval és alapos, átfogó felméréssel kezd, hiszen ennek köszönhetően lehet pontosan megállapítani, hogy milyen fogpótlás szükséges az adott helyzetben.

Az implantológia lehetővé teszi egyetlen fog vagy akár egy teljes fogsor tökéletes és esztétikus pótlását is. Ez biztosítja, hogy senkinek sem kell lemondania a tökéletes és egészséges fogakról. Az implantológiai kezelések során alkalmazott pótlások a legtöbb esetben titánból készülnek, hiszen ennek köszönhetően nem csak tartós és strapabíró, hanem az egészségre sem káros megoldásokat biztosítanak. A kiváló kezelések lehetővé teszik, hogy a fogak ismét gyönyörűek és egészségesek legyenek.