Inlay-Onlay betét (Grádia)

Fogszuvasodás, sérülés, elöregedett tömések mind okai lehetnek lyukas fogak kialakulásának. A legtöbb esetben hagyományos tömésekkel ki lehet javítani a fogakat, azonban a nem időben kezelt vagy túlságosan nagy üreg kialakulásakor ezek már nem elegendőek. Ebben az esetben jutnak szerephez a minőségi inlay-onlay betétek, amelyek tartós és időtálló megoldásokat kínálnak.

A kiváló inlay-onlay betét (Grádia) segítségével könnyedén javítani lehet a fogak állapotán. A betétek lehetővé teszik, hogy esztétikus, elegáns módon fedjük el a kialakult hézagokat, üregeket. Az inlay-onlay betétek behelyezése, a kiváló érzéstelenítési eljárásoknak és a minőségi fogászati kezeléseknek köszönhetően, könnyedén, fájdalommentesen kivitelezhetőek. A megfelelő ápolás és a rendszeres fogászati konzultáció mellett a betétek időálló, hibátlan eredményt biztosítanak.

Az inlay-onlay betétek lényegében hasonlítanak a hagyományos tömésekhez, azonban segítségükkel úgy lehet pótolni a hiányzó fogszövetetet, hogy a betéteket speciálisan a sérült fog(ak)hoz igazítottan állítják elő, így biztos, hogy tökéletesen és hibátlanul fognak illeszkedni. Az inlay-onlay betétek közötti különbség abban nyilvánul meg, hogy az inlay betétekkel a fog üregét töltik fel, míg az onlay betéteket a fog felszínének sérülésekor alkalmazzák, amikor már nem elég a belsőleges kitöltés.

Mivel az inlay-onlay betétek több (alapanyag) változatban is elérhetőek, így garantált, hogy mindenki a számára legjobban megfelelő töméseket fogja kapni. Annak érdekében, hogy hosszú távon is tökéletes maradjon az eredmény és a fogak egészségesek legyenek fontos az alapos otthoni fogápolás és a rendszeres fogászati ellenőrzés. A minőségi inlay-onlay betétekkel a fogak ismét szépek és egészségesek lesznek.